kamerajalusta ja älypuhelin

Jalustan arvo on 46,90 euroa, mutta saat sen ja kolme numeroa Digikuvaa hintaan 15,90.

© Digikuva

Parempia kuvia uudella etäohjattavalla kamerajalustalla

Digikuvan etäohjattavassa kamerajalustassa on samassa pöytäjalusta, 150 cm korkea kamerajalusta ja selfie-keppi. Nyt voit saada sen huippuedulliseen hintaan.

perjantai 28. kesäkuuta 2019 teksti Jeppe Vestergaard Jensen

Valokuvajalusta voi olla raskas kantaa ja hankala käyttää, mutta samalla se on myös välttämätön osa valokuvaharrastajan varustusta, jos tämä haluaa hyviä maisema- tai muita kuvia.

Raskas kamerajalusta on erityisen ärsyttävä kapistus lomamatkalla, koska liiasta painosta on haittaa sekä lentoja että vaelluksia ajatellen.

Digikuvan etäohjattavan kamerajalustan ansiosta säästyt monilta hankaluuksilta ja saat runsaasti uusia kuvausmahdollisuuksia.

Tähän jalustaan voidaan kiinnittää puhelin, toimintakuvauskamera ja muuta kevyttä kameralaitteistoa.

Saat nyt jalustan ja kolme numeroa Digikuvaa hintaan 15,90.

Jalustan arvo on 46,90 euroa, mutta saat sen ja kolme numeroa Digikuvaa hintaan 15,90.

Etäohjattava jalusta vakaa kuvan

Tämän jalustan jalat ulottuvat leveälle, joten siitä saa tukevan pöytäjalustan.

Jalustan ei kuitenkaan tarvitse seisoa pöydällä, vaan sitä voidaan käyttää rannalla, ruohikolla ja muissa paikoissa, joista löytyy valokuvattavaa. 

Jalustan avulla voidaan ottaa kuvia hämärässä pitkillä suljinajoilla, ja se sopii erinomaisesti myös timelapse-kuvaukseen puhelimella.

Jalusta sopii puhelimesi, toimintakameraan ja muihin kevyisiin kameralaitteisiin.

Lisäksi jalusta on helppo taittaa ja laittaa pussiin. Lisäksi se painaa vain 650 grammaa, joten voit hyvillä mielin pakata sen laukkuun lomamatkalle.

Kamerakännykkä korkealle

On hyvä voida joskus nostaa kännykkäkamera ruohikon tai maanpinnan yläpuolelle ja näin saada entistä parempia kuvia myös puhelimella.

Kun hankit suosittelemamme monikäyttöjalustan, saat siitä 150 senttiä korkean kamerajalustan pyöräyttämällä sen kiinni samasta paketista löytyvään sauvaan.

Jos haluat ottaa perhekuvan, ruuvaa sauva pois jalustasta ja käytä sitä selfie-keppinä. Sen avulla voit myös kuvata toimintakameralla ja puhelimella kulmista, joihin ei pääse helposti muuten. 

Hanki jalusta ja kolme numeroa Digikuvaa hintaan 15,90. Säästät 63,25 euroa!

Bluetooth tuo joustoa kuvaamiseen

Kun käytät jalustaa selfie-keppinä, sinun ei tarvitse huolestua siitä, että onkohan kuvassa on tilaa kaikille. Voit ohjata kameraa mukana tulevalla Bluetooth-kaukosäätimellä.

Näin voit ottaa tasapainoisia selfie-kuvia tai jättää jalustan kauemmaksi ja olla varma siitä, että kaikki mahtuvat mukaan kuvaan.

Jalustaan voidaan kiinnittää puhelin, toimintakuvauskamera ja muuta kevyttä kameralaitteistoa. Samassa paketissa on älypuhelinpidike, joka sopii useimpiin puhelinmalleihin.

Bluetooth-kaukosäätimen ansiosta koko perhe mahtuu mukaan kuvaan. 

Samassa myös kuulapää

Jalustassa on kätevä ja monipuolinen kuulapää, joka antaa rajattomat mahdollisuudet kääntää puhelin tai pieni kamera sopivaan asentoon.

Kun käytät pöytäjalustaa tai selfie-keppiä, voit samalla käyttää myös kuulapäätä.

Voit myös irrottaa kuulapään ja käyttää sitä muissa jalustoissa. Se näet sopii yhteen useimpien kameroiden kanssa. Tällä tavoin voit myös päivittää vanhan kamerasi jalustan, jota on vaikea käyttää ilman hyvää kuulapäätä.

Näin saat etäohjattavan jalustan

Kun tilaat Digikuvan nyt, saat jalustan hintaan 15,90. Sen arvo on 46,90 euroa, ja kaupan päälle saat kolme numeroa Digikuvaa. Säästät yhteensä 63,25 euroa!

Kun hyödynnät tämän tarjouksen, saat kolme numeroa Digikuvaa postilaatikkoosi. Lehdessä on paljon oppaita, uutisia ja kuvaajahaastatteluja. Pääset samalla tilauksella suoraan kotisivujemme Etunurkkaan, jossa on yli 500 video-opasta sekä e-kirjoja, ohjelmistoja ja muuta digitaalista sisältöä

Kiinnostuitko? Tutustu tarjoukseen!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!