Jämäkkä reppu kuvaajalle

Loweprolta on tullut uusi kevyt ja tilava reppu Flipside Sport -sarjaan.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Hetikään kaikki valokuvaajan reput eivät ole niin kevyitä ja käteviä, että niitä kannattaisi ottaa mukaansa vaativalle valokuvausreissulle luontoon, mutta Lowepron kompakti Flipside Sport -sarja on toista maata. Sarjan uusin reppu on tilava 20L AW, jossa on enemmän tilaa kuvauskalustolle kuin sarjan vanhemmissa malleissa.

Reppuun mahtuu peilijärkkärin runko akkukahvoineen ja 300 mm F2,8 -tyyppinen teleobjektiivi sekä vararunko, kaksi objektiivia ja salamalaite. Nimi Flipside viittaa reppusarjan helppokäyttöisyyteen: repuissa on vatsan kohdalla vyömäinen kiinnitys, jonka ansiosta sen voi kiertää helposti selästä etupuolelleen ja ottaa sen sisästä välineitä ilman, että reppua tarvitsisi irrottaa kokonaan.

Sport-sana tuotenimessä puolestaan viittaa sekä keveyteen että selän puolella ja olkaimissa oleviin ilmanvaihtoreikiin, jotka saavat hikoilevan kantajansa olon tuntumaan miellyttävämmältä. Reppuun mahtuu myös kannettava tai taulutietokone. Lisätietoa englanniksi on täällä. Flipside Sport 20L AW saapuu jälleenmyyjien valikoimiin huhtikuussa, ja hinta on noin 249 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!