TrekPak

Kameralaukun lokerot järjestykseen

Sikäli kun amerikkalaisesta TrekPakista riippuu, voi kameralaukun hankalat tarranauhaviritykset pian vaihtaa kätevämpiin lokeroidenjakajiin, jotka voi säätää tarkasti ja juuri haluamallaan tavalla.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tarrakiinnityksellä toimivia kameralaukkujen lokeroidenjakajia on hankala saada tarkalleen haluamaansa kohti, eikä niiden irti repiminen ole myöskään kenenkään lempipuuhaa. TrekPak on kehittelemässä uudentyyppisen ratkaisun, joka koostuu eri tavalla pehmustetuista lokeroidenjakajista sekä alumiinisista kiinnittimistä. Lokeroidenjakajien reunoissa olevien vierekkäisten reikien ansiosta jakajia voi liittää toisiinsa kiinnittimien avulla ja näin tehdä laukkuunsa lokeroita haluamallaan tavalla. Kiinnittimiä on helppo käyttää, jotenka kameralaukun lokerojärjestys muuttuu pienellä vaivalla. TrekPak-jakajia voi käyttää erilaisissa kameralaukuissa, niin repuissa kuin kovissa Pelicase-matkalaukuissakin.

TrekPak pyrkii valmistamaan lokeroidenjakajia erityyppisiin kameralaukkuihin, mutta kehittely on vielä kesken. Firma etsii rahoitusta päästäkseen eteenpäin projektissaan, mutta ei pääomittajan vaan valokuvauksen harrastajilta saatavien lahjoitusten avulla. Lahjoittajat saavat kiitokseksi sähköpostiviestin lisäksi t-paidan tai alennusta tulevasta ostoksesta lahjoittamansa summan mukaan. Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!