Kuvauskalusto mukaan lentokoneeseen

Think Tank on julkistanut laukkumalleja, joihin mahtuu suurikokoisia objektiiveja ja joista myös lentokenttähenkilökunta pitää.

perjantai 4. toukokuuta 2012

Kalliita valokuvausvälineitä ei ole syytä heittää lentokoneen ruumaan matkalaukussa, kun ne voi pakata käsimatkatavaroihinkin. Hetikään kaikkia kameralaukkuja ei ole suunniteltu lentomatkustamoihin sopiviksi, mutta Think Tank ajatellut nimenomaan lentämistä suunnitellessaan kolme uutta mallia Airport-sarjaansa.

Airport Accelerator, Airport Commuter ja Airport Essentials täyttävät kansainväliset lentoliikennesäännökset käsimatkatavaroiden koosta. Kantokahvan ansiosta laukut on helppo laittaa tavaralokeroihin, ja lennon aikana kannettava tietokone löytyy laukusta vaivattomasti.

Airport Acceleratorissa on tilaa kahdelle suurelle peilijärjestelmäkameralle ja 500 mm teleoptiikalle. Lisäksi sisään mahtuu kannettava tietokone, jossa on 17 tuuman näyttö. Pienin malli on Airport Essentials, jossa on tilaa yhdelle peilijärkkärille ja 4 - 6 objektiiville sekä pienelle kannettavalle, jossa on 13 tuuman näyttö. Lisätietoa englanniksi on täällä. Laukut tulevat myynytiin myöhemmin toukokuussa. Suomen hinnat tullevat olemaan 200 ja 300 euron välissä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!