Laukkuja pikkujärkkäreille

Amerikkalainen Lowepro on tuonut markkinoille kolme uutta kameralaukkua, jotka soveltuvat erityisesti peilittömien, pienten järjestelmäkameroiden kuljettamiseen, ja tilaa jää vielä muullekin.

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Streamline-sarjaan kuuluvat kolme uutuusmallia on valmistettu erityisesti viime vuosina yleistyneitä peilittömiä järjestelmäkameroita silmällä pitäen. Kaikkiin kolmeen mahtuu valokuvaustarvikkeiden lisäksi vaikkapa eväspussi tai jotain muuta pienellä kuvausretkellä tarpeellista sekä taulutietokone. Laukkujen toimitus alkaa tässä kuussa.

Streamline 150 ja 250 ovat olkalaukkuja, joissa on paikka kameralle ja pakettiobjektiiville sekä lisäobjektiiville. Laukut ovat eri kokoisia - 55 euron hintaisessa Streamline 150:ssä on tilaa seitsemän tuuman taulutietokoneelle ja henkilökohtaisille tavaroille, ja 65 euron Streamline 250:een mahtuu jo kymmenen tuuman taulutietokone.

Kolmas laukku, Streamline Sling, on rinnalla kuljetettava reppu, jossa on yksi kantohihna; näin ollen kuvaaja saa kameran ulos repusta helposti ja nopeasti kiireen yllättäessä. Sling-malli on saman kokoinen kuin Streamline 250. Slingin hinta on 70 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!