Loweprolta päiväretkireppu aktiivikuvaajille

Lowepro on julkistanut Photo Hatchback AW -reppusarjan, josta löytyy kevyitä ja käteviä malleja valokuvausretkille.

maanantai 6. elokuuta 2012

Photo Hatcback AW on uusi sarja kevyitä ja monikäyttöisiä reppuja, jotka sopivat aktiivisille valokuvaajille. Reppua on saatavilla 16 ja 22 litran koossa. Kamerareput ovat sivusta avattavia, minkä ansiosta sisäosan muunneltaviin taskuihin pääsee vaivattomasti käsiksi. Repuissa on hyödyllinen kosteussulku, joka pitää repun sisäosan kuivana hankalissakin olosuhteissa. Sisäosan kameraosasto voidaan tarvittaessa irrottaa kokonaan, jolloin reppu muuttuu kätevästi monipuoliseksi yleisrepuksi.

Tuotteet tulevat kauppoihin syyskuussa. 115 euron hintaisessa Foto Hatchback 22L AW -mallissa on tilaa järjestelmäkameralle, joka on varustettu 18-105 mm objektiivilla, kahdelle tai kolmelle lisäobjektiiville, salamalle tai muille lisätarvikkeille, taulutietokoneelle tai ohuelle kannettavalle (MacBook Air 11”), vesipullolle ja henkilökohtaisille varusteille.

Photo Hatchback 16L AW –mallissa on tilaa pakettiobjektiivilla (18-55 mm) varustetulle järjestelmäkameralle sekä yhdelle tai kahdelle lisäobjektiiville tai salamalle, taulutietokoneelle, vesipullolle, lisätarvikkeille ja henkilökohtaisille varusteille. Hinta on 99 euroa.

Samanaikaisesti julkistettiin myös Dashpoint-sarja. Siitä löytyy pieniä ja yksinkertaisia lisäsäilytysratkaisuja, joita voidaan käyttää sellaisinaan tai kiinnittää jo olemassa oleviin kameralaukkuihin. Niiden verolliset hinnat tulevat olemaan noin 30, 38 ja 47 euroa. Kaikista malleista on saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa, punainen, harmaa ja sininen - tuotteen toimittajan mukaan englanniksi "Pepper Red", "Slate Grey" ja "Galaxy Blue".

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!