Monikäyttöinen laukku kesäreissulle

Uudesta kätevästä kameralaukusta kuvaaja löytää kameransa heti niin luonnossa kuin kaupungissakin, ennen kuin kuvattava ehtii poistua paikalta.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lowepro Urban Photo Sling 250 -laukkuun mahtuu ammattitason järjestelmäkamera (ilman akkukahvaa) varustettuna 70-200 mm objektiivilla. Lisäksi laukkuun sopii kaksi lisäobjektiivia tai salama ja yksi lisäobjektiivi sekä tablettitietokone. Sivutaskuun sopii juomapullo tai kompakti jalusta, kuvausvarusteita ja tarvikkeita.

Laukkua voi kantaa kolmella eri tavalla: edessä, selässä ja sivulla. Laukun paikkaa on myös helppo vaihtaa vaikka kesken kuvaustilanteen. Varusteet on mahdollista pakata ja järjestellä niin yläkautta kuin laukun etupuoleltakin. Laukussa on myös pehmustetut ja muokattavat sisäosastot. Lisäksi laukusta löytyy kiinnikkeet objektiiveille ja irrotettava lantiovyö lisäämään käyttömukavuutta sekä kannettavuutta. Laukun kansiläppä suojaa varusteita sateelta, ja siinä on säilytyspaikat muistikortille ja pientarvikkeille. Laukku tulee myyntiin kesäkuussa, ja sen hinta on 109 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!