Olkalaukku: Kuvaajan paras ystävä

Olkalaukku on lähes korvaamaton varuste valokuvaajalle. Saat tyylikkään laukun nyt Digikuva-lehden mukana

tiistai 18. lokakuuta 2016 teksti Thomas Lykke Olesen

Saat tyylikkään kameralaukun hyvään hintaan Digikuva-lehden mukana TÄSTÄ.

Valokuvausvarusteita varten tarvitaan tietenkin kunnon laukku. Kamera, objektiivi ja salamalaite täytyy suojata hyvin, jotta voit keskittyä pääasiaan eli kuvien ottamiseen.

Voit nyt saada näppärän kokoisen olkalaukun Digikuva-lehden mukana. Laukussa on tilaa tärkeimmille varusteillesi, ja olkahihnan avulla laukku on helppo kääntää eteen, jolloin varusteet voi ottaa esille nopeasti.

Nopeus on valttia

Olkalaukun on hyvä olla pienikokoinen ja helppo ottaa mukaan kuvausretkille. Tämän tyyppinen laukku on omiaan tilanteissa, joissa objektiivia tai suodinta tarvitsee vaihtaa usein – eikä aikaa ole hukattavana.

Monien mielestä pienet olkalaukut sopivat aloittelijoille, sillä niihin mahtuvat kuvaajan perusvarusteet – ja usein hieman lisääkin.

Ota varusteet hallintaasi Digikuva-lehden avulla

Voit nyt saada kätevän ja käytännöllisen kameralaukun, kun tilaat Digikuva-lehden.

Tämä olkalaukku sopii erinomaisesti peiliheijastuskameralle ja objektiiville tai järjestelmäkameralle. Kameravarusteet säilyvät suojassa omassa pehmustetussa lokerossaan. Laukun mukana tulee tilanjakaja, jonka voi irrottaa, jos laukkua haluaa käyttää muihin tarkoituksiin.

Laukussa on lisäksi tasku tabletille, useita taskuja lisävarusteille ja pehmustettu nahkainen olkaremmi. Laukun arvo on 53,20 euroa, mutta saat sen ja 3 numeroa Digikuva-lehteä yhteensä hintaan 14,90 euroa TÄSTÄ.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!