Vaativan käyttäjän pienet olkalaukut

Kun lähdetään keväiselle kuvausretkelle, mukaan otetaan tyypillisesti kamera, yksi lisäobjektiivi ja jonkin verran pikkutarvikkeita. Kevyelle kalustolle ei tarvita kovin suurta kameralaukkua. Laukkutestissämme on kahdeksan kätevää olkalaukkua.

lauantai 17. toukokuuta 2014

Mitä enemmän kameratarvikkeita vuosien mittaan hankkii, sitä täydemmäksi pystyy pakkaamaan myös kameralaukkunsa. Ennen pitkää useimmat kameraharrastajat joutuvat päättämään, mitä tarvikkeita lyhyelle kuvausretkelle kannattaa ottaa mukaan ja mitä jätetään kotiin.

Laadukkaan ja pienen olalla kannettavan kameralaukun hankkiminen on paras tapa varmistaa, ettei mukaan tule pakattua liian paljon eikä liian painavaa tavaraa. Olkalaukut ovat tyypillisesti pienempiä kuin perinteiset kamerareput. Vastaavasti niissä on vähemmän tilaa erilaisille tarvikkeille. Kaikkein pienimpiinkin olkalaukkuihin kuitenkin mahtuu ongelmitta peilijärjestelmäkamera ja yhdestä kahteen objektiivia. Juuri sen verran kalustoa yleensä tarvitsee, kun lähtee yhden päivän kuvausretkelle vaikkapa rannalle tai metsään.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!