Lowepro Pro Runner II

Valokuvausreppuja nörteille

Taskuja tabletille, piirtopöydille ja kannettaville tietokoneille – näillä ominaisuuksilla Lowepro lähestyy moderneja valokuvaajia tuodessaan markkinoille uuden Pro Runner II -kuvausreppusarjan.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pro Runner II on uusin valokuvausreppusarja, jolla Lowepro vetoaa tietotekniikkaorientoituneisiin kuvaajiin. Sarjaan kuuluu kolme erikokoista reppua, joissa kaikissa on useita taskuja taulutietokoneille, piirtopöydille, kannettaville tietokoneille ja mikrofoneille sekä muulle valokuvaukseen liittyvälle tekniikalle.

Pienin malli, Pro Runner BP 350 AW II, on kooltaan 31,5 x 14 x 46 cm, ja siihen mahtuu peilijärjestelmäkamera objektiiveineen sekä neljä–viisi lisäobjektiivia, 13 tuuman kannettava, korkeintaan kymmenen tuuman taulutietokone ja digitaalinen piirtopöytä.

Lowepro Pro Runner II

Pro Runner BP 450 AW II:en mahtuu 15 tuuman kannettava, kun taas suurimmassa, Pro Runner RL x 450 AW II:ssa on kokoa 35 x 22,9 x 52,5 cm sekä renkaat vetämistä varten, ja kokonsa puolesta se menee käsimatkatavarana useimpien lentoyhtiöiden koneissa.

Reppujen suositushinnat ovat 270, 330 ja 440 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!