Buffalolta langaton uutuus

Valokuvat ja muut tiedostot siirtyvät eri laitteilta Buffalon ulkoiselle kiintolevylle langattomasti ja nopeasti, joten MiniStation Air 2 on kätevä matkakumppani.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kiintolevyjä valmistavan Buffalon uusin ulkoinen levy sopii erityisesti matkaaville valo- ja videokuvauksen aktiiviharrastajille ja myös ammattilaisille. Kompaktia MiniStation Air 2 -levyä on saatavana tilavuudeltaan 500 gigatavun ja yhden teratavun versioina, ja se toimii langattomasti. Kiintolevyssä on ladattava akku, ja yksi lataus kestää noin 12 tuntia. MiniStation Airin akusta voidaan myös ladata matkapuhelinta.

Wi-fi-yhteysominaisuutensa ansiosta MiniStation Air 2:een on helppo siirtää langattomasti valokuvia ja muita tiedostoja kamerasta ja mobiililaitteista, joissa myös on wi-fi-mahdollisuus, sekä streamata mediaa ja siirtää tiedostoja mobiililaitteisiin, televisioon tai tietokoneelle. Ministation Air 2 tukee jopa kahdeksan eri laitteen yhtaikaista yhteyttä sekä kolmea yhtaikaista HD-tason streamia. Kiintolevyssä on myös usb 3.0 -liitäntä. Sovelluksen avulla kiintolevyllä olevia kuvia voidaan katsella helposti mobiililaitteilta. Buffalo MiniStation Air 2:n hinnat lähtevät noin 150 eurosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!