Kuin valokuvaajalle tehty

Western Digital on esitellyt langattomasti toimivan ulkoisen kiintolevyn, jossa on myös oma sisäinen muistikortinlukulaite.

maanantai 8. syyskuuta 2014

Western Digitalin uusi ulkoinen kiintolevy My Passport Wireless on edistyksellinen tallennusväline sikälikin, että siinä on samassa kortinlukulaite. Kun siihen laitetaan SD-muistikortti, se pystyy tekemään kortille tallentuneista valokuvatiedostoista varmuuskopiot tai automaattisesti kopioimaan kuvat ja tyhjentämään kortin heti toimenpiteen jälkeen. Levylle tallentuneet kuvat voidaan katsoa joko kytkemällä levy tietokoneeseen usb 3.0 -liitännällä tai langattomasti, jolloin koneessa on oltava asennettuna ilmainen WD My Cloud -sovellus.

Kiintolevyssä on sisällä akku, jolla valmistajan mukaan voidaan yhdellä latauksella striimata videota kuuden tunnin ajan; standby-tilassa akussa riittää virtaa 20 tunniksi. Lisäksi kamerasta voidaan siirtää kuvia langattomasti tälle kiintolevylle kuvauksen aikana.

My Passport Wireless maksaa noin 100 euroa/ 500 gigatavun levy, noin 140 euroa/ yksi teratavu ja noin 170 euroa/ kaksi teratavua. WD My Cloud –sovellus on ladattavissa App Storessa ja Google Playssa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!