WD My Passport Wireless Pro

Uusi monipuolinen kiintolevy

Ulkoinen kiintolevy ei välttämättä herätä suuria intohimoja, mutta My Passport Pron myötä Western Digital koettaa antaa ulkoiselle kiintolevylle uusia ulottuvuuksia. Niinpä sen voikin pian sujauttaa kameralaukkuun kannettavan tietokoneen asemesta.

torstai 23. kesäkuuta 2016

Moni kuvaaja haluaisi tien päällä ollessaan nykyistä enemmän tilaa kuville sekä myös mahdollisuuden siirrellä niitä paikasta toiseen.

Kannettava tietokone ei ole ratkaisu tähän pulmaan, mutta langaton kiintolevy on. Hyvä esimerkki tästä on Western Digitalin uutuus.

Ajatus monitoimisesta kiintolevystä ei ole täysin uusi, ja onpa tällainen tuote ollut jo markkinoillakin. Vuonna 2014 se otettiin hyvin vastaan, mutta se ei kuitenkaan ollut riittävän nopea.

Lisää nopeutta

Tämä on nyt ymmärretty amerikkalaisfirmassa, ja niinpä uusi My Passport Wireless Pro on kokenut kunnollisen päivityksen.

Siirtonopeus wi-fi:n kautta 20 mt sekunnissa eli yli kaksinkertainen edeltäjään verrattuna, kun taas tiedonsiirto SD-kortilta levylle on maksimissaan 75 mt:n sekuntinopeudella.

Tieto siirtyy myös USB 2.0:n ja 3.0:n kautta kortinlukulaitteelle, ja älypuhelinten, toimintakameroiden ym. kuvat voidaan siirtää USB:n välityksellä.

Western Digital lupaa 10 tunnin akunkeston kiintolevyille, joista on tehty kahden ja kolmen teratavun versiot. My Passport Wireless Pro voidaan yhdistää suoraan Adobe Creative Cloudiin, jolloin kuvat ovat helposti saatavissa.

Western Digital My Passport Wireless Pron hinnat on toistaiseksi ilmoitettu ainoastaan Yhdysvaltain dollareissa: 230 $ (2 Tt) ja 250 $ (3 Tt).

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!