Entistä parempaa ääntä peilijärkkärillä

RØDE Microphones on suunnitellut kaksi uutta mikrofonia erityisesti peilijärjestelmäkameroille ja isokennoisille videokameroille.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Jos on kokeillut kuvata videota kameran omalla mikrofonilla, tietää, kuinka kehnoa äänenlaatu yleensä on. Sen lisäksi ääniraidalle kertyy ylimääräistä hälyä tarkennusmoottorista ja kuvanvakaimesta. Siksi kannattaakin investoida ulkoiseen mikrofoniin, jonka voi kiinnittää salamakenkään - jos vain kamerassa on mikrofoniliitäntä.

RØDE Microphones on ollut näillä markkinoilla hyvissä ajoin ja on nyt tehnyt kaksi mallia valikoimaansa entisten lisäksi. Molemmat on varta vasten suunniteltu peilikameroihin ja isokennoisiin videokameroihin.

Ensimmäinen eli Stereo Videomic Pro tallentaa hyvällaatuista ja luonnollista stereoääntä, ja hälynpoisto on hyvä, esimerkiksi liikenteen melu vaimenee hyvin. Sitä voi myös mainiosti käyttää meluisissa tilanteissa, kuten rock-konserteissa.

Toinen malli eli Videomic HD on kompaktimpi ja siinä on erillinen tallennustoiminto, joten ulkoista äänimikseriä ei tarvita. Kumpikaan malli ei ole vielä kaupoissa, eikä hintoja ole julkistettu.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!