Eye-fi Mobi siirtää kuvat koneelle

Valokuvat voi nyt saada kopioitua automaattisesti mobiililaitteelle ilman, että kamerassa on lähiverkkoyhteysominaisuutta. Syynä tähän on uusi SD-muistikortti, jonka Eye-Fi on vastikään julkistanut.

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Nyt voivat kuvia siirtää langattomasti kameralta mobiililaitteelleen myös ne, joilla ei ole kamerassaan moderneja langattomia wi-fi-ominaisuuksia. Eye-Fi:n uusi SD-muisikortti nimittäin muodostaa langattoman yhteyden kameran ja älypuhelimen tai taulutietokoneen välille, minkä jälkeen kuvat voidaan kopioida kortilta mobiililaitteen muistiin.

Uusi Mobi-kortti on erittäin helppokäyttöinen: Android- tai iOS-mobiililaitteeseen asennetaan ilmainen Eye-Fi-sovellus sekä näppäillään perään kymmennumeroinen koodi, ja yhteys on muodostunut. Koska SD-kortissa on langaton verkkoyhteysominaisuus, saavat kamera ja mobiililaite yhteyden toisiinsa syrjäisessä erämaassakin.

Valokuvat varmuuskopioidaan automaattisesti kamerassa olevalta kortilta mobiililaitteen muistiin, josta ne on helppo laittaa esim. Facebookiin. Kortin hinta on 50 dollaria (8 Gt) ja 80 dollaria (16 Gt). Lisätietoa aiheesta löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!