Muistikortteja 4K-videointiin

Transcend tuo markkinoille tilavia ja nopeita SD-muistikortteja, jotka soveltuvat suurimpien videotiedostojen tallentamiseen ja kopiointiin.

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Huippulaadukas mutta tilaa vievä 4K-videoformaatti on juuri nyt hiipimässä uusimpiin kameroihin. Aiemmin tänä vuonna julkistettiin Panasonic Lumix DMC-GH4, ensimmäinen järjestelmäkamera, joka tallentaa videota neljä kertaa tavallista Full-HD-laatua eli teräväpiirtoa yksityiskohtaisemmin, nimittäin 3840 x 2160 pikselin tarkkuudella. Näin suuri resoluutio tuottaa isoja ja raskaita tiedostoja, joiden tallentamiseen ja siirtoihin tarvitaan nopeita ja tilavia muistikortteja. Transcendin uudet SD-kortit sopivatkin tällaiseen käyttöön.

SDXC/SDHC UHS-I Speed Class 3 -kortit tukevat uutta Ultra High Speed Class 3 -nopeutta, josta käytetään myös lyhennettä U3. Korttien on parhaimmillaan 95 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus enintään 85 megatavua sekunnissa.

Kortteja on saatavana tilavuudeltaan 32–128 gigatavun suuruisina, ja suurimpaan mahtuu noin kahdeksan tuntia 4K-videomateriaalia tai keskimäärin 8500 raw-muodossa olevaa valokuvaa eli raakakuvaa.

Runsaasti lisää luettavaa: 4K.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!