Vauhtia Samsungin uusilla muistikorteilla

Korealaisfirma julkisti tänään sarjan muistikortteja, joissa on sekä tilaa että tiedonsiirtonopeutta, ja ne myös kestävät ulkoista rasitusta.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Samsungin uudesta Pro-sarjasta löytyy kortti, jonka kapasiteetti on 64 gigatavua. UHS-1-teknologiaan perustuvan SDXC-kortin lukunopeus on enimmillään 80 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus 40 megatavua sekunnissa. Kortin SDXC-tyyppimerkinnän kirjaimet XC viittaavat termiin "eXtended Capacity" eli laajennettu kapasiteetti, sillä normaalien SDHC-korttien tiedostotilavuus on enintään 32 gigatavua.

Uudet kortit kestävät kuumuutta, iskuja, magneettikenttiä ja jopa vuorokauden verran vedessä. Myöskään röntgensäteet eivät vahingoita kortteja, joten lentokentän turvatarkastus ei ole niille ongelma – tämä on tärkeää, kun kortilla on esim. lomakuvia. Muistikortit tulevat markkinoille sekä SD- että microSD-formaatissa. Sarjasta ja mallista riippuen niiden tallennuskapasiteetti vaihtelee välillä 4 GB ja 64 GB. Niitä voi käyttää matkapuhelimissa, tablettitietokoneissa, digikameroissa, videokameroissa ja tietokoneissa. Ne tulevat myyntiin tämän kuun aikana.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!