Canonin reportaasiobjektiivi uudistui

Canonin uutuusobjektiivi EF 35 mm F1.4L II USM esittelee samalla uuden lasityypin, joka parantaa kontrastia ja minimoi heijastukset.

maanantai 31. elokuuta 2015

Canon on esitellyt EF 35 mm F1.4L II USM:n, L-sarjan uuden ammattikuvaajille suunnatun laajakulmaobjektiivin, joka korvaa legendaarisen EF 35 mm F1.4L USM -objektiivin ja on samalla ensimmäinen objektiivi, joka sisältää Canonin uutta Blue Spectrum Refractive Optics -tekniikkaa. Sillä on haluttu varmistaa mahdollisimman hyvä kuvanlaatu monenlaisissa kuvaustilanteissa.

EF 35 mm F1.4L II USM:n suunnittelussa on hyödynnetty ammattikuvaajilta saatua palautetta. Uudessa BR-optiikassa käytetään orgaanista optista materiaalia, jonka molekyylirakenne vähentää merkittävästi väripoikkeamaa ja tuottaa teräviä kuvia sinisen valon taittokyvyn ansiosta. BR-optiikka on integroitu objektiivin yhdistelmäelementtiin. Uuden optiikan ja SWC-pinnoitteen kaltaisten tehokkaiden linssipinnoitteiden ansiosta EF 35 mm F1,4L II USM tuottaa valmistajan mukaan erinomaisen kontrastin sekä minimaalisen vähän heijastuksia ja haamukuvia.

EF 35 mm F1,4L II USM -objektiivin 35 mm:n kiinteä laajakulmainen polttoväli mahdollistaa dokumenttityylisten kuvien ottamisen, joten objektiivi on hyvä valinta kuvajournalisteille sekä urheilu- ja hääkuvaajille. Laajakulmalla voidaan kuvata kohteita luonnollisessa ympäristössään ilman vääristymiä. Valovoimainen (F1,4) yhdeksänlamellinen himmenninaukko mahdollistaa terävyysalueen hallinnan, kauniin taustapehmennyksen, onnistuneet muotokuvat ja kuvaamisen myös iltahämärässä. Vaikuttaa erinomaiselta tuotteelta, mutta hintaa on yllättävänkin paljon: objektiivin suositushinta on nimittäin 2700 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!