Huikea telezoom Sigmalta

Sigma on tuonut markkinoille pitkän telezoomobjektiivin150-600 mm F5.0-6.3 DG OS HSM, josta on tehty kaksi osittain merkkikohtaista versiota hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin.

perjantai 3. lokakuuta 2014

Uusi Sigma-objektiivi 150-600 mm F5.0-6.3 DG OS HSM tuo arat kohteet houkuttelevan lähelle. Uutuuszoomista on tehty kaksi versiota, joista toisessa on tunnus S (Sport) ja toisessa C (Contemporary). Edellinen versio on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin ja jälkimmäinen yleiskuvaukseen.

S-version etuina ovat parempi optinen laatu ja lujuus, kun taas C- versio on kompaktimpi kevyempi. Molemmat ovat kuitenkin roiskesuojattuja ja niiden kuvanvakausjärjestelmään on panostettu paljon, mikä helpottaa liikkuvien kohteiden kuten urheilijoiden tai lentävien lintujen seuraamista.

Entistä parempi automaattitarkennus Sigma 150-600 mm F5.0-6.3 DG OS HSM -objektiivit voidaan lukita tietyn polttovälin kohdalle, ja tarkennus voidaan hienosäätää käsin myös automaattitarkennusta käytettäessä. Tarkentamisesta pitää molemmissa huolen Sigman HSM-ultraäänimoottori, jonka ominaisuuksia on entuudestaan parannettu. S-malli käy Canonin, Nikonin ja tietenkin Sigman runkoihin ja C-malli lisäksi myös Sonyn kameroihin. Valmistaja ja maahantuoja eivät ole kertoneet näiden tuotteiden Suomen-hintoja, mutta ulkomaisissa verkkokaupoissa niitä myydään hieman alle 2 000 euron hintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!