Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD

Hyvä perusobjektiivi täysikennoisiin runkoihin

Tamronilta on tulossa markkinoille uusi valovoimainen 24-70 mm zoomobjektiivi. Valmistajansa mukaan tämäkin tuote on ainutlaatuinen maailmassa.

maanantai 13. helmikuuta 2012

Tarkkaan ottaen useimmat uudet tuotteet ovat ainutlaatuisia. Tamronin markkinointiosasto muistaa tuoda esille, että firman seuraava objektiivimalli SP 24-70mm F2.8 Di VC USD on maailman ensimmäinen täyden kennokoon runkoon tarkoitettu standardiobjektiivi, joka on tavallista valovoimaisempi ja jossa on kuvanvakain. Ainutlatuisuuspuhe on kieltämättä jokseenkin tarkoitushakuista.

Joka tapauksessa objektiivin ominaisuudet ovat kaikkiaan hyvät. Valovoimaltaan F2.8-optiikka soveltuu täysikennoiseen kamerarunkoon, ja Tamronin VC-kuvanvakaimen lisäksi siinä on myös ultraääneen perustuva USD-moottori, joten tarkennuksen pitäisi olla nopea ja äänetön. Himmentimessä on yhdeksän lehteä, joilla saa aikaan pyöreän aukon ja kauniin taustasumennuksen. Objektiivi on suojattu kosteudelta, joten pieni sade ei sitä haittaa. Hinta ja julkistamisajankohta eivät vielä ole tiedossa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!