Laadukas telezoom Tamronilta

Valovoimainen objektiiviuutuus on suunnattu vaativalle, täyskennoista runkoa käyttävälle aktiivikuvaajalle. Objektiivissa on kuvanvakain, ja tarkennus toimii ultraäänimoottorilla.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Tamron on ehtinyt saada tunnustusta ja kehuja valovoimaisesta ammattilaisoptiikastaan SP 24-70mm F2.8 Di VC USD, joka vetää vertoja Canonille ja Nikonille mm. kuvanvakaimensa ansiosta. Nyt Tamron lähestyy laatutietoisia aktiiviharrastajia, jotka tavoittelevat hyvää kuvanlaatua haluamatta kuitenkaan maksaa siitä omaisuuksia.

Tähän tavoitteeseen voikin Tamronin uusimmalla SP 70-200mm F2.8 Di VC USD -zoomobjektiivilla päästä. Yhtenä perusteena tälle väitteelle on valovoima F2,8 - joka on sama koko polttovälialueella 70:stä aina 200 millimetriin. Tämä zoom vertautuu yleisen laatunsa puolesta Canonin, Nikonin ja Sonyn vastaaviin malleihin sikäli, että siinä on sekä kuvanvakain että tarkennuksesta huolehtiva ultraäänimoottori.

Objektiivi painaa 1470 grammaa, mikä viittaa siihen, että sen valmistamiseen on käytetty reilusti materiaalia. Sisällä on yhdeksän pyöristettyä himmenninlehteä, joiden ansiosta taustan saa sumenemaan tyylikkään pehmeästi. Tämä kosteudelta suojattu objektiivi sopii Canonin, Nikonin ja Sonyn kino- ja APS-C-kennokoon runkoihin. Objektiivi tulee kauppoihin loppuvuodesta, ja sen hintaa ei ole vielä julkistettu.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!