Samyang

Sama tele – kaksi versiota

Samyang julkaisee uuden 135 mm:n teleobjektiivin kahtena, sekä valo- että videokuvaukseen sopivana versiona. Objektiivi on suunniteltu kinokennon kameroille mutta toimii myös pienempikennoisissa rungoissa. Objektiivi on tehty kymmenelle eri kamerakiinnitykselle.

perjantai 23. tammikuuta 2015

Samyangin 135 millin uutuusobjektiiveissa on samat linssielementit mutta erilainen muotoilu. Videoversion tarkennusrenkaassa on hammastus, joten sillä on helpompi tehdä videokuvauksessa tärkeitä hitaita tarkennuksia. Valovoima on valokuvausobjektiivissa F2, kun taas videoputkessa se on F2,2.

Samyangin pisin polttoväli video-objektiivien sarjassa on tähän asti ollut 85 mm, koska valmistajan mukaan asiakkaat ovat tätä toivoneet. Uudessa teleobjektiivissa on nyt siis 50 mm pitempi polttoväli.

Myös objektiivin väritoisto vastaa muita Samyang-objektiiveja, jonka ansiosta eri polttoväleillä otettujen elokuvien leikkaaminen on helppoa.

Objektiivi tulee saataville seuraaville kiinnityksille: Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds ja Micro Four Thirds.

Objektiivien toimitukset alkavat maaliskuun loppuun mennessä, ja suositushinnat ovat seuraavat: Samyang V-DSLR 135 mm T2.2, hinta noin 530 euroa. Samyang DSLR 135 mm F2.0, hinta noin 500 euroa. Samyang DSLR 135 mm F2.0 Nikon AE, hinta noin 555 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!