Sigma selviää auringonpaisteesta

Sigman uuteen 18-250 mm zoomobjektiiviin on käytetty erikoismateriaaleja, joten tämä objektiivi kestää kuumimmatkin helteet. Ensimmäisenä tästä uutuudesta pääsevät nauttimaan Canon-kuvaajat.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sigman vastikään julkistama zoom 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM on sikäli erikoinen tuote, että sen rakenteisiin on käytetty materiaaleja, jotka pysyvät paikallaan äärimmäisissäkin lämpötiloissa, esimerkiksi auringonpaisteessa kovien helteiden aikana.

Optiikkaan käyttämistään materiaaleista Sigma käyttää nimitystä Thermally Stable Composite (TSC). Materiaali ei laajene lämpötilamuutosten vaikutuksesta yhtä paljon kuin normaalit materiaalit, ja niinpä tämän objektiivin sisäiset linssit eivät liiku suhteessa toisiinsa ja siten heikennä kuvanlaatua.

TSC:n ansiosta tämä objektiivi on myös voitu rakentaa kompaktimmaksi kuin edellinen Sigma-malli, jonka polttovälialue on 18-250 mm. Uutuusmallissa on kuvanavakain, ja polttovälialue vastaa APS-C-kennokoon Canon-järjestelmäkameroissa 29-400 millimetriä. Objektiivista on myös tulossa Nikon-, Pentax-, Sigma- ja Sony-versiot. Hintaa ei vielä ole julkistettu, mutta lisätietoa löytyy det nye Sigma-objektiv täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!