Tamronilta 18-200 mm F3.5-6.3 Di II VC

Tamron on esitellyt 18-200 millin objektiivinsa, joka on tarkoitettu APS-C-kennokoon peilijärjestelmäkameroihin. Uusi 18-200 mm F3.5-6.3 Di II VC on kokenut monia parannuksia edeltäjäänsä verrattuna.

perjantai 7. elokuuta 2015

Tamron tuo markkinoille uuden version zoomobjektiivista, jossa on samassa laajakulma ja tele, ja hintakin on kohtuullinen. Uudessa 18-200 mm F3.5-6.3 Di II VC -zoomissa on sama polttovälialue ja valovoima kuin edeltäjämallissa, mutta optinen rakenne on kokonaan uudistunut.

Vanhaan versioon nähden uutuuszoomin suurin etu kuvanvakain, jonka ansiosta sillä voidaan käsivaralta kuvattaessa käyttää tavallista pitempiä suljinaikoja ilman, että kuvat tärähtävät. Automaattitarkennus on myös ottanut edistysaskelia uudistuneen tarkennusmoottorin ansiosta.

Luku II objektiivin nimessä ei viittaa tuotesukupolveen vaan siihen, että objektiivi on tarkoitettu APS-C-kennokoon peilijärjestelmäkameroihin. Tamronilla on tuotevalikoimassaan myös III-versio, ja tämä tuote sopii peilittömiin järjestelmäkameroihin. Uuden objektiivin polttoväli vastaa 27–300 milliä Nikonissa ja 29–320 milliä Canonissa APS-C-kamerarunkojen polttovälikertoimien mukaan.

Elokuun loppuun mennessä tästä objektiivista tulevat myyntiin Canon-, Nikon- ja Sony-kiinnityksellä varustetut versiot, ja suositushinta on 270 euroa. Sony-versiossa ei ole kuvanvakainta, koska se on Sonyn kameroissa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!