Tele sai hiljaisen tarkennusmoottorin

Canon on esitellyt uuden version 55-250 millin zoom-objektiivistaan. Siinä on uusi tarkennusmoottori, josta on etua erityisesti videokuvauksessa, sekä kolmen ja puolen valotusaskeleen optinen kuvanvakain.

maanantai 26. elokuuta 2013

Peilijärjestelmäkameroista valtaosa myydään 18-55 mm:n pakettiobjektiivin kanssa. Jos haluaa Canon-kameraansa pitemmän telen kuin 55 mm, on 55-250 millimetrin objektiivi erinomainen vaihtoehto, joka tyydyttää useimpien harrastajien perustarpeet.

Uutuusobjektiivissa on Canonin STM-tarkennusmoottori, jonka ansiosta automaattitarkennus toimii valokuvauksessa tehokkaasti ja nopeasti ja videokuvauksessa ilman objektiivin tarkennuksesta aiheutuvia häiriöääniä, valmistaja lupaa. Tarkennuksen seuranta on sujuvaa liikkuvia kohteita videoitaessa, ja tarkennus siirtyy kohteesta toiseen sulavasti ja nopeasti.

EF-S 55-250 mm F4.0-5.6 IS STM sopii APS-C-kennokoon kamerarunkoihin, joissa sen polttoväli vastaa kuvakulmaltaan 88-400 millimetriä. Objektiivissa on kolmen ja puolen askeleen optinen kuvanvakain, ja se tarkentuu 85 cm:n etäisyydelle, kun edeltäjän lyhin tarkennusetäisyys on 110 cm. Sähkömagneettisella himmentimellä varustettu pyöreä himmenninaukko mahdollistaa tarkan aukon säädön ja kauniin taustan pehmennyksen. Pyörimätön etuelementti varmistaa tasalaatuisen tehosteen erityisesti polarisaatiosuodatinta käytettäessä. Uudessa optisessa rakenteessa on 15 elementtiä 12 ryhmässä. Tuote tulee myyntiin lokakuun alussa, ja suositusvähittäishinta on 395 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!