Testasimme todellisia luksusputkia

Saimme ensimmäisinä Pohjoismaissa testattavaksemme kaksi huikean hyvää Canonin objektiivia. Ne maksavat omaisuuden, mutta kuvanlaatu saa lähes itkemään onnesta.

torstai 15. syyskuuta 2011

Teimme pienen kuvausmatkan, jonka aikana saimme kokeilla kahta Canonin huippuobjektiivia: EF 300mm F2.8 L USM IS II ja EF 400mm F2.8 L USM IS II, joiden takia moni luonto- tai urheilukuvaaja olisi valmis myymään autonsa. Hintaa näillä linsseillä onkin hyvän käytetyn auton verran, mutta niiden tekemä jälki on myöskin mykistävän hyvää.

EF 300mm on loistava luonto- ja lintuputki, jossa on monia parannuksia vanhaan malliin verrattuna. Hinta on € 7000 luokkaa. Jos urheilun tai ylipäätään nopeiden tilanteiden kuvaaminen on intohimona, kannattaa ruveta säästämään EF 400mm -mallia varten, sillä kyseessä on todellinen huipputele, jota myöskin on paranneltu entisestään. Hinta on € 11 000:n paremmalla puolen.

Mutta ennen kuin juokset pankkiin, odota Digikuva-lehden seuraavaa numeroa, jossa arvioimme nämäkin objektiivit huolellisesti ja kerromme testimme tulokset. Olemme toki testanneet huomattavasti edullisempiakin tuotteita. Seuraavaa numeroa odotellessasi voit nauttia parista koekuvasta, jotka on ottanut testiryhmässämme mukana ollut palkittu luontovalokuvaaja Søren Koch.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!