Uusi matkaobjektiivi Nikonilta

Nikonin uusi 16,7-kertainen ja vain 550 gramman painoinen zoom AF-S DX NIKKOR 18–300 mm f/3.5–6.3G ED VR on tehokas ja näppärä objektiivi.

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Nikonin uusi zoomobjektiivi AF-S DX NIKKOR 18–300 mm F3.5–6.3G ED VR sopii kuvaajille, jotka haluavat kuvata hyvin monentyyppisiä kohteita mutta eivät halua täyttää matkalaukkuaan eri kokoisilla ja pituisilla putkilla. Uudessa Nikkorissa on sama polttoväli kuin vastaavassa vanhemmassa mallissa, mutta uutuusversio on ulkoisilta mitoiltaan huomattavasti pienempi ja siksi juuri matkakäyttöön sopiva. Lisäksi se sopii harrastajan urheilu- ja eläinkuvaukseen, sillä se vastaa 35 mm:n kameran eli kinokoon polttoväliä 27–450 mm.

Tämä pieni monikäyttöobjektiivi ei tingi kuvanlaadusta. ED-lasielementit ja asfääriset linssielementit tuottavat tarkkoja, suurikontrastisia kuvia. Tärinänvaimennusjärjestelmä taas parantaa hämäräkuvien ja myös videoiden terävyyttä kuvattaessa käsivaralta telealueen loppupäässä. Objektiivissa on 16 elementtiä 12 ryhmässä. Objektiivi tulee myyntiin 24.4. ja sen suositushinta on 815 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!