Pikkutyttö pudotti multikopterin golfpallolla

8-vuotias golfasi, kuvauskopteri tippui

Oliko se epäonnea, mainostemppu vai harvinaisen kova golfaaja, sitä emme tiedä. Mutta joka tapauksessa 8-vuotias Ruby Kavanagh osui napakymppiin.

tiistai 6. syyskuuta 2016

Kahdeksanvuotias Ruby Kavanagh on Australian paras lapsigolfaaja. Videolla hän antaa esimerkin tarkasta lyönnistä.

Napakka lyönti osuu suoraan Yuneec Typhoon H -merkkiseen kauko-ohjattavaan kuvauskopteriin niin kovaa, että sen palaset lentelevät ilmassa, ennen kuin laite osuu maahan.

Videota on jo ehditty kritisoida, koska kopterin siivet ovat vahingoittumattomat osuman ja maahansyöksyn jälkeen, joten miksi kopteri putosi ja vaappui hetken ilmassa ennen lähtöä sivullepäin, kun pallo osui siihen? Ja miksi 4K-videota tallentavan kopterikameran videomateriaali on noin huonolaatuista?

Epäonnistunut mainostemppu?

Keskustelijat internetin palstoilla ovat arvuutelleet videon aitoutta, mutta joka tapauksessa Ruby on lupaava golfaajanalku, jolla on jo lyöntitekniikka hallussa.

Vaikka video ehkä onkin tehty huomionherättämistarkoituksessa vauhdittamaan Rubyn GoFundMe-kampanjaa, se onnistuu tehtävässään puolinaisesti.

Vaikka videota on neljässä päivässä ehditty katsoa yli 300 000 kertaa, on joukkorahoituksella saatu kasaan vasta noin 3000 dollaria. Rahaa on lahjoitettu kitsaasti sen jälkeen kun video julkaistiin verkossa – ajatellen jo pelkästään sitä, että uusi vastaavanlainen nelikopteri maksaa noin 2000 euroa.

Mutta nyt tämä pieni golfaaja voi ainakin liittää tämän videon Instagram-profiiliinsa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!