Erikoismiehen parhaat ilmakuvat

Multikopterkuvausta käytetään filmi- ja TV-tuotannossa. Tapasimme Tao Ahlerin, joka elää näiden pienten lentävien ihmevehkeiden kuvauksilla. Näet asiantuntijan ilmaotoksia ja koke-muksia sekä saat vinkkejä harrastuksen aloittamiseen.

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Ei ihme, että elokuva- ja TV-ala ovat kiinnostuneet pienistä ikuvauskoptereista. Niillä ilmasta tehdyt otokset käyvät nimittäin paljon helpommin ja ne ovat nelikopterilla tehtyinä halvempia. Sama koskee maanmittausta, jossa nelikoperit ovat samoin syrjäyttäneet pienkoneet ja helikopterit.

Tämä kehitys on synnyttänyt suuria ja pieniä yrityksiä, joilta voidaan tilata elokuva- ja tv-tuotantoja. Yksi näistä yrityksistä on Rotor Film, joka on tehnyt nelikopterikuvauksia BBC:lle, Paradise Hotelille, Eroviisuille, sekä esimerkiksi ruotsalaisen Ängelby-tv-sarjalle ja Antboy-elokuvalle.

Seuraavilta sivuilta löytyy muutamia Tao Ahlerin täysosumia ja niiden tarinoita. Annamme myös vinkkejä seikoista, joista on hyvä olla perillä, jos itse ryhtyy tekemään multikopterikuvauksia.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!