GoPro kutsuu Karma-kopterit korjattaviksi

GoPro korjaa kaikki Karma-kopterit

GoPron uusin tuote, kauko-ohjattava Karma-kopteri, ei pysy taivaalla, joten valmistaja on luvannut korjata vian – myös jo myydyistä kappaleista. Turvallisuus ja toimivuus ovat valmistajan mukaan tärkeimmät asiat.

torstai 10. marraskuuta 2016

Toimintakamerajätti GoProlla alkaa olla vaikea vuosi takanaan.

Toimintakameroiden myynti hiipuu, ja nyt myös vuoden suurin satsaus – Karma-kuvauskopteri – on kirjaimellisesti tullut alas.

Karma tuli myyntiin 23. lokakuuta, ja vain pari viikkoa sen jälkeen löytyi uutuustuotteesta teknisiä vikoja. Muutamille uuden Karman omistajille on käynyt niin, että kopteri on yllättäen sammunut kesken lennon ja pudonnut maahan.

Karmaa on ehditty myydä noin 2500 kappaletta, ja nyt GoPro on päättänyt kutsua ne kaikki korjattaviksi.

GoPro kuitenkin painottaa, että toimintahäiriöistä ei ole koitunut vahinkoa ihmisille eikä omaisuudelle.

> Lue myös: DJI haastaa GoPro Karman

Rahat takaisin

GoPro on luvannut palauttaa kopterin palauttajille täyden hinnan tuotteesta, muttei kuitenkaan toimivaa kopteria tilalle.

GoPro korjaa vian, minkä jälkeen Karman tuotanto ja myynti jatkuu normaalisti.

"Turvallisuus ja toimivuus on meille ykkösasia. Muutama harva Karman omistaja on ollut meihin yhteydessä ja kertonut, että kopteri on lakannut toimimasta kesken lennätyksen. Päätimme reagoida nopeasti ja kutsua kaikki myydyt kappaleet tutkittaviksi ja korjattaviksi. Olemme erittäin pahoillamme asiakkaillemme tuottamastamme pettymyksestä, ja pyrimme hoitamaan asian kuntoon niin, että siitä koituu asiakkaillemme mahdollisimman vähän haittaa," sanoo GoPron toimitusjohtaja Nicholas Woodman.

Kaikki GoPro Karman omistajat voivat palauttaa viallisen tuotteen joko siihen liikkeeseen, josta laite on ostettu, tai GoProlle tämän linkin kautta.

> Lue myös GoPro Karman esittely

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!