DJI Phantom 4

Neljä hyvää syytä tutustua uuteen DJI Phantom 4:ään

Olemme jo täyttä päätä testaamassa uutta DJI Phantom 4 -kuvauskopteria, ja nyt kerromme, mitkä ominaisuudet saivat meidät innostumaan siitä erityisesti.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

1. Nopeus Laitteen huippunopeus on peräti 72 km/h, jolla lennättäminen on hauskaa mutta riskialtista. Videoihin tulee vauhtia. Kopteri kääntyy lähes silmänräpäyksessä, kun ohjausvipua käännetään.

2. Törmäyksenesto Phantom 4:ssa on sensorit, jotka tunnistavat lentoreitillä edessä olevat esteet, ja ne todellakin toimivat. Me testasimme tätä lennättämällä kopteria kohti aitaa, ja laite pysähtyi siististi pari metriä ennen esetettä.

3. Vankka rakenne Rakennetta on parannettu edeltäjämalleihin verrattuna. Uutuusmalli on vankempaa tekoa sekä myös paremmin muotoiltu kuin aikaisemmat Phantomit.

4. Akunkesto Akku on myös kehittynyt entisestään, joten lentoaika samalla latauksella on lisääntynyt, ja paketin mukana ostaja saa myös lukollisen laukun, johon lisävarusteet mahtuvat.

DJI Phantom 4 pystyy tallentamaan 4K-videota, ja sen paino on 1380 grammaa. Valmistaja on keksinyt uutukaiselleen muhevalta kuulostavan mainoslauseen: "The sexiest drone that DJI ever designed". Tuotetta on jo saatavana monilta suomalaisilta jälleenmyyjiltä, ja hinta on noin 1600 euroa.

DJI Phantom 4 Drone

Millaista jälkeä kopterin kamera tekee, sitä on vielä aikaista sanoa, mutta palaamme asiaan lähitulevaisuudessa. Tässä on video ensimmäisiin kuuluneista lennätyskerroistamme:

Katso, mitä laatikosta löytyy, jos hankit sen:

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!