Simen Haughomin kopterivideosta tuli kerralla nettihitti

Norjalaisen 18-vuotiaan Simen Haughomin kopterivideota katsottiin torstaina 500 000 kertaa tunnin aikana Facebookissa. 

© Simen Haughom

Nuoresta kopterikuvaajasta kerralla some-tähti

Hän on oppinut lennättämään ja kuvaamaan netin avulla. Vastikään hänen videonsa sai puoli miljoonaa näyttökertaa tunnin aikana.

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Tammikuussa 2016 18-vuotias Simen Haughom hankki kauko-ohjattavan kuvauskopterin. Siitä asti ihmiset eri puolilla maailmaa ovat seuranneet tätä nuorukaista, joka esittelee norjalaismaisemia hätkähdyttävän upeasti. 

Torstaiaamuna mediasivusto The Lad Bible et esitti yhden hänen maisemavideoistaan Facebook-sivullaan, ja norjalaisnuorukainen oli kertaheitolla viety maailmankartalle. 

Video sai puoli miljoonaa näyttökertaa tunnin aikana – ja enemmän reaktioita kuin mikään toinen video koko maailmassa samana päivänä, 1.6.2017.

Video on katsottavana tässä alla:

Kopterinero keksittiin viime vuonna

Simen Haughom tuli laajempaan tietoisuuteen viime vuonna, kun hän julkaisi kotimaassaan kuvaamansa videon Facebook-kanavallaan Spectacular Norway.

Tätä videota on katsottu yli 200 miljoonaa kertaa, mm. Kiinassa, Thaimaassa, Intiassa ja Pakistanissa. Myös sivusto nimeltä Gizmodo on kertonut hänestä.

"On vaikeaa edes kuvitella, kuinka moni on nähnyt videoni. Se antaa intoa lähteä ulos kuvaamaan uusia juttuja," Haughom kertoi Norske Dagbladet -lehdelle.

Alla olevalla videolla on takanaan yli 200 miljoonaa näyttökertaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!