Zano nano drone

Selfie-kopteri taskuun

Ryhmäkuvien ja omakuvien ottaminen helpottuu huomattavasti, ja kiitos tästä kuuluu uutukaiselle Zano -minikopterille. Maailmassa on taas yksi turhake enemmän, moni varmasti ajattelee.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Isot edellä ja pienet perässä, vai miten se menikään. Yhtäkaikki Zano-taskukopteri nostaa selfiet kirjaimellisesti uudelle tasolle.

Markkinoiden pienin kuvauskopteri mahtuu kämmenelle, ja sitä voi ohjata puhelinsovelluksella. Kopterin toimintasäde on 30 metriä. Kameran resoluutio on tasan viisi megapikseliä, ja kamera lähettää etsinkuvan älypuhelimen näytölle, josta sitä voi seurata.

Kopterin maksiminopeus on 40 km/h. Akku jaksaa lennättää yhdellä latauksella tätä 55 gramman painoista helikopteria noin 15 minuuttia.

Zanon kamera pystyy ottamaan myös panoraamakuvia ilmasta, joten tuotteesta saattavat innostua muutkin kuin selfie-kuvaajat.

Zano drone

Kopterin valmistuksesta on vastannut Kickstarter.com -projekti, johon saatiin kerättyä rahaa puolet suurempi summa kuin mitä Zanon kehittely ja valmistus olisi vaatinut, joten jotakin uutta lienee vielä odotettavissa.

Arvonlisäverollinen hinta on 139 puntaa eli noin 177 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!