Helppokäyttöinen salama Nikonilta

Nikonin uusi salamalaite on mukava, kompakti ja kevyt käsitellä.

perjantai 9. elokuuta 2013

Nikonin uusi SB-300-salamalaite on yhteensopiva varusteluistilla varustettujen Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden ja Coolpix-kameroiden kanssa ja mahdollistaa tehon lisäämisen kuviin valon laatua ja suuntaa hallitsemalla.Myös aloittelijoille uskomattoman helppokäyttöinen laite tarjoaa myös aloitteleville kuvaajille helpon mahdollisuuden lisätä tehoa päivänvalossa kuvattuihin kuviin, tallentaa kohteen yksityiskohdat myös voimakkaassa vastavalossa tai pehmentää valaistusta heijastamalla salamavalon katosta.

Salamalaitteen välähdyspäätä voidaan kallistaa jopa 120 astetta, mikä lisää joustavuutta kuvattaessa. Näin on helppo välttää latteiden kuvien syntyminen heijastamalla salamavalo katosta tai seinistä sekä tehdä kohteesta pehmeän ja luonnollisen näköinen.

Nikonin i-TTL-salamanohjauksen tuki takaa parhaan mahdollisen automaattisen salamatasapainotuksen, ja järjestelmäkameran käyttäjät voivat helposti asettaa kameran rungosta täsmäyksen pitkiin suljinaikoihin, punasilmäisyyden vähennyksen ja muihin salamatiloihin, jotka saavat valaistuksen näyttämään luonnolliselta. SB-300 käyttää kahta tavallista AAA-paristoa, ja mukana toimitetaan pehmeä suojakotelo. Salama tulee myyntiin 29.8, ja sen suositushinta on 139 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!