Kosketusnäyttö tuli salamalaitteeseen

Metz on julkistanut maailman ensimmäinen ulkoisen salamalaitteen, jossa on kosketusnäyttö. Laitteessa on myös muita hyviä ominaisuuksia.

lauantai 29. syyskuuta 2012

Saksalainen Metz on yksi suurista salamalaitevalmistajista, joka loppuviikosta julkisti mallin nimeltä Mecablitz 52 AF-1 digital. Laite eroaa muista salamalaitteista ratkaisevasti, sillä siinä on kosketusnäyttö. Erilaisten ohjelmien ja asetusten hakeminen ja käyttäminen on uuden ratkaisun ansiosta sangen mutkatonta.

Kuten kosketusnäytöissä yleensäkin, niiden sisällä oleva kuva liikkuu, kun sitä vedetään reunasta, joten säätöjen tekeminen on loogista ja helppoa. Metz mecablitz 52 AF-1 digitalin ohjeluku on 52. Laitteessa on myös zoomaustoiminto, joka levittää ja supistaa valoa objektiivin polttovälin mukaan mukaan kuvaustilanteessa; salaman zoomausalue on 24-105 mm.

Laitteessa on sekä automaattiset että käsiasetukset, High Speed Sync sekä mahdollisuus päivittää laiteohjelmisto usb-muistitikun välityksellä. Malli sopii Canonin, Nikonin, Pentaxin ja Sonyn kameroihin sekä Four Thirds -kameroihin.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!