Radio-ohjattava salama Canonilta

Canon uudessa Speedlite 430EX III-RT -salamalaitteessa on monia moderneja toimintoja, kuten integroitu radio-ohjaus.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Canon Speedlite 430EX III-RT korvaa Speedlite 430EX II -mallin. Uutuussalaman suurin ohjeluku on 43 herkkyydellä ISO 100, ja sitä voi käyttää usean salaman järjestelmissä radio-ohjauksella tai optisella kauko-ohjauksella. Salama tuottaa käyttäjän säädettävissä olevan laajan tai kapean valaistuksen 24–105 mm:n polttoväleillä ja sisäistä sovitinta käytettäessä jopa 14 mm:n polttovälillä. Speedlite 430EX III-RT soveltuu käytettäväksi kameran ulkopuolisissa valaisujärjestelmissä ja Canonin radio-ohjauksella tai optisella langattomalla ohjauksella toimivien salamaohjausjärjestelmien kanssa pää- tai apusalamana. Salamalaiteuutuus on yhteensopiva Speedlite-lähettimellä varustettujen kameroiden kuten EOS 760D ja EOS 70D kanssa, joten sitä voidaan käyttää kameran ulkopuolisena salamana, jonka säädöt voidaan tehdä kameran valikosta.

Salamalaitteen kanssa voidaan käyttää Canonin monikäyttöistä radiolähetinjärjestelmää (RT), jolla voidaan ohjata jopa viittä RT-salamaryhmää 30 metrin maksimietäisyydeltä. Kussakin ryhmässä voi olla jopa 15 salamalaitetta. Speedlite 430EX III-RT on ohjattavissa myös Canon ST-E3-RT- tai Speedlite 600EX-RT -yksiköillä, mikä lisää harrastajien ja ammattilaisten kuvausmahdollisuuksia entisestään.

Mukana toimitettavalla oranssilla värisuotimella salamavalon väri voidaan täsmätä tai asettaa vastakohdaksi ympärillä olevien valonlähteiden kanssa. Integroidulla heijastinlevyllä muotokuviin voidaan lisätä elävöittäviä valosävyjä. Speedlite 430EX III-RT -salamalaitteessa on myös uusi valaistu LCD-pistematriisinäyttö, jonka kautta salaman kaikkia ominaisuuksia on helppo hallita. Lisäksi monitoimivalitsin mahdollistaa tärkeimpien toimintojen nopean käytön. Speedlite 430EX III-RT tulee myyntiin syyskuussa. Suositusvähittäishinta on 329 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!