Mukavaa kuvankäsittelyä Samsungin uutuuskoneella

Samsungin uutuus Galaxy Note 10.1 on tabletti, jonka kynä helpottaa kuvankäsittelyä esim. Photoshopilla työskenneltäessä.

tiistai 7. elokuuta 2012

Samsungin uusin taulutietokone kuuluu Galaxy Note -perheeseen. Kymmentuumaisen tabletin mukana tulee interaktiivinen kynä ja jaettava näyttö. Tällä tietokoneella käyttäjä pääsee tekemään entistä enemmän omaa sisältöä sen sijaan, että pelkästään käyttäisi ja muokkaisi toisten tekemää sisältöä.

Galaxy Note 10.1 sopii muistiinpanovälineeksi kokoukseen tai luennolle. Virtuaalinen näppäimistö on hyvä vaihtoehto kynälle, mutta Noten mukana tuleva S Pen toimii kuin digitaalinen kynä. Käsin kirjoitetut sanat voi helposti muuttaa tekstiksi ja lähettää eteenpäin tekstiviestinä tai sähköpostina. Kynällä voi myös tehdä merkintöjä tiedostojen marginaaleihin sekä yli- ja alleviivauksia teksteihin. Voit myös muuttaa S Penin digitaaliseksi maalauspensseliksi vaihtamalla siveltimen väriä, kokoa ja muotoa. Tai voit ottaa kuvan vaikka isoisästäsi ja piirtää hänelle tekoviikset Adobe Photoshop Touch -ohjelmalla.

Galaxy Note 10.1:n näytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä, käyttöjärjestelmä on Android 4.0 ja Touchwiz. Taulu-pc:tä ohjaa 1,4 GHz Quad Core -prosessori, ja ram-muistia on kaksi gigatavua. Lisäksi varustukseen kuuluu kaksi kameraa, Bluetooth, usb, wi-fi-sovitin ja 16 gigatavua sisäistä muistia. Tuote tulee myyntiin viikolla 34, ja suositushinta on 700 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!