Hyviä kamera- ja objektiivitarjouksia mustana perjantaina

Tarjolla monenlaisia Black Friday -alennusmyyntejä.

© Shutterstock

Tämänvuotiset Black Friday -tarjoukset valokuvaajalle

Monet suomalaiset ja kansainväliset valokuvausalan yritykset lähestyvät tänäkin vuonna kuluttajia Black Friday -tarjouksineen. Tällä viikolla on siis mahdollista tehdä hyviä kauppoja. Me seuraamme tarjouksia täällä.

keskiviikko 21. marraskuuta 2018 teksti Sarah Marie Winther

Amerikkalainen 24 tunnin Black Friday -ostosryntäys lähestyy, joten uusia kameroita, objektiiveja ja muita valokuvaustarvikkeita havittelevan kannattaa olla hereillä perjantaina 23. marraskuuta. 

USA:ssa liikkeet mainostavat alennusmyyntejään viikkoja etukäteen, kun taas täällä Suomessa vauhtiin päästään kunnolla vasta samalla viikolla. 

Esimerkiksi Gigantti-ketju kertoo tarjouksistaan vasta perjantaina – vaikka Gigantin uutiskirjeen tilaajat saavatkin Black Friday -tarjoukset ensimmäisten joukossa. 

> Digikuvan tilaus on aina hyvä hankinta. Saat kolme lehteä sekä oikeuden käyttää kotisivujemme Etunurkkaa, jossa on satoja videokursseja, e-kirjoja ja oppaita ja neljä tuotantokautta Seasons-videosarjaa, sekä laadukkaan ja hyödyllisen tilaajalahjan yhteishintaan 14,90. Tutustu tarjouksiin täällä.

Canon EOS M6 + 15-45 mm alle puoleen hintaan

Rajala Pro Shopilla on meneillään alkutalven Cashback-kampanja sopivasti myös mustan perjantain aikaan. Listalta löytyy kompakti peilitön järjestelmäkamera Canon EOS M6 sekä 15-45 mm IS STM. Paketin normaalihinta on 1009 euroa tarjoushinta on 489 euroa. Tarjouslistalla on monia kameramerkkejä sekä objektiiveja, drooneja, jalustoja ja muita kuvausvälineitä. Lue lisää täältä.

Matkapuhelinoperaattori DNA mainostaa pinkkimustaa viikkoaan, jonka tarjoukset ovat voimassa vielä ensi maanantaina 26.11. Tarjouksessa on mm. tietokoneita, tabletteja, älypuhelimia ja muistikortteja. Katso tuotteita tästä.

Canon on ollut liikkeellä mustan perjantain tarjouksin hyvissä ajoin. Joitain kameramalleja on saatavana edullisesti, esimerkiksi EOS 6D -rungon hinnassa voi säästää nyt peräti 930 euroa. Erikoistarjoukset löytyvät englanninkieliseltä sivulta.

Puolet pois kuvatuotteiden hinnasta

Erilaisten kuvatuotteiden kuten kuvallisten t-paitojen ja mukien teettäminen on nykyään vaivatonta. Musta perjantai on saanut liikkeelle myös tämän alan yrittäjiä, esimerkiksi Kuvaverkko tarjoaa erilaisia kuvatuotteita lasten kuvilla 50 prosentin alennuksella. Linkki yrityksen sivuille on tässä.

40 prosentin ale Adobe-ohjelmista

Yhdysvaltalaiselle Adobelle Black Friday ei ole mikään pikkujuttu. Creative Cloud -paketin saa nimittäin nyt reilulla 37 eurolla tavallisen 62 euron sijaan! Tarjoukseen voi käydä kiinni täällä.

Opiskelijat ja opettajat säästävät viime vuoden tapaan 20 prosenttia paketista. Avaa linkki ja mene välilehdelle 'Opiskelijat ja opettajat'.

Jos haluat ostaa kuvankäsittelyohjelman omaksesi kerralla, kannattaa käydä Corelin sivuilla, jossa houkutellaan 30 prosentin alennuksella PaintShop Pro 2019 Ultimate -kuvankäsittelyohjelmasta. Tarjoukset ovat täällä.

Varo hämäävää mainontaa

Mustan perjantain tarjoukset eivät ole aina niin hyviä kuin mainokset antavat ymmärtää, joten riski tulla huijatuksi on suuri. Lue täältä, kuinka vältät harhaanjohdetuksi tulemisen mustana perjantaina.

Tätä juttua päivitetään sitä mukaa, kun valokuvaustuotteiden kauppiaat paljastavat uusia mustan perjantain tarjouksia – mutta jos bongaat tarjouksen, jota me emme ole huomanneet, vinkkaa Facebook-sivullamme.

Tänään monet ihmiset myös boikotoivat liiallista ja turhaa kuluttamista, ja Luonto-liitto onkin julistanut tämän päivän Älä osta mitään -päiväksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!