Musta perjantai

Black Friday toi mukanaan kameratarjouksia.

© Shutterstock

Tee hyvät kamerakaupat mustana perjantaina

Tänään on mahdollista saada tuntuvia alennuksia valokuvauslaitteista. Yhdysvalloista meille rantautunut Black Friday eli musta perjantai on edelleen yksi vuoden vilkkaimmista ostospäivistä valokuvaustuotteiden, ohjelmistojen ja muun elektroniikan osalta, vaikka Yhdysvalloissa buumi on hiipumassa. Tässä joitain esimerkkejä valokuvaustuotteiden tarjouksista meillä Suomessa.

tiistai 21. marraskuuta 2017 teksti Poul Siersbæk

Jos olet jo joululahjojen perässä tai haluat päivittää kamerakalustoasi, on tämä päivä, Black Friday, varsinaista etsikkoaikaa. 

Tässä joitain tietoja tulevista tarjouksista ja jälleenmyyjistä.

Hinnanalennuksia kameroista ja objektiiveista

Kameravalmistaja Canon on jo ehtinyt lähestyä asiakkaitaan Black Friday -uutiskirjeellään. Lue lisää täältä.

Valokuvaustuotteita myyvä Rajala Proshop kertoi asiakkailleen mustan perjantain tarjouksistaan eilisen torstai-illan aikana. 

Alennettuihin hintoihin on tarjolla ainakin kameroita ja objektiiveja. Lue lisää Rajalan Facebook-sivuilta ja verkkosivuilta.

JAS-kamerakauppa julkisti monen muun tapaan oman tarjouspakettinsa torstai-iltana.

Yksi tunnettu valokuvaustarvikkeiden jälleenmyyjä, jota kannattaa seurata, on Top Shot.

Gigantti julisti mustaa perjantaita jo heti alkuviikosta, ja konkreettiset esimerkit tarjouksista löytyvät ketjun kotisivuilta täältä.

Toinen suuri elektroniikkaketju Power on täysillä mukana mustan perjantain humussa, ja konkreettisia tarjousesimerkkejä valokuvaustuotteiden Black Friday -tarjouksista voi puolestaan etsiä täältä

Black Friday -tarjouksia ohjelmistoista

Adobe antaa 20 prosentin alennuksen Creative Cloud -paketista yksittäisille henkilöille ja peräti 65 prosentin alennuksen opiskelijoille. Katso lisää täältä.

Myös Corel on laskenut hintojaan. Nyt on tarjolla 25 prosentin alennus PaintShop Pro 2018 -ohjelmistosta. Tarkemmat tiedot ovat täällä.

Hos ACDSee antaa peräti 50 prosentin alennuksen kaikista tuotteistaan. Jos haluat päivittää ACDSee Photo Studion Ultimate 2018:aan, voit säästää 53 prosenttia. Katso lisää täältä

Useimmat liikkeet ja kauppiaat pyrkivät luonnollisestikin eroon vanhemmista laitemalleista, joten jymyalennusten saaminen uusimmista hittituotteista jäänee haaveeksi tänäkin vuonna.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!