ASUS N75SF

Asuksen äänenlaatu oli parasta, mitä olemme kannettavasta tietokoneesta kuulleet. Rock, klassinen ja videoiden ääni toistui tietokoneen omista kaiuttimista tarkasti bassosta diskanttiin.

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lisää puhtia äänentoistoon antaa erillinen, kahdeksan sentin korkuinen pyöreä bassokaiutin. Tarkemmin katsottaessa hyvän äänentoiston salaisuuden paljastaa näytön alla oleva teksti Audio by B & O. Ulkoasultaan Asus N75SF on hieman muovisen tuntuinen, mutta kuitenkin tyylikäs ja hinnaltaan selvästi testin muita osallistujia halvempi, mikä ei kuitenkaan näy sen ominaisuuksissa. Kokonaisuutena saimme Asuksesta testin parhaan ensivaikutelman. Näppäimistö toimii asiallisesti, mutta sen näppäinten väli on selvästi pienempi kuin muissa testilaitteissa, mikä lisää virhenäppäilyjen riskiä. Hiiri ja ohjauslevy ansaitsevat moitteet. Etenkin hiiren kahden painikkeen painamiseen tarvitaan turhan paljon voimaa. Näytön kuvanlaatu on varsin hyvä, mutta vaikka näytön kirkkauden säätää täysille, se ei silloinkaan ole yhtä kirkas kuin testin parhaat näytöt. Myöskään yksityiskohtien toisto ei vedä vertoja parhaille näytöille. Pahinta on kuitenkin näytön heikko sinertävä värivirhe. Asus avasi raakakuvat yllättävän hitaasti. Sen sijaan akun kesto oli testin parhaita.

Arvosana: 80%

Lue loput testistä DIGI KUVA -lehdestä 18/2011

Lue lisää

Yhteenveto:

Asuksen tietokoneen äänenlaatu on kannettavien parasta tasoa. Myös akun kesto on erinomainen. Ergonomiassa on puutteita, ja näyttöä vaivaa lievä sinertävä värivirhe.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!