Päivitys Windows 8:aan pikkurahalla

Uuden tietokoneen käyttäjillä on nyt mahdollisuus hankkia Microsoftin käyttöjärjestelmän tuleva versio erikoishintaan.

torstai 2. elokuuta 2012

Microsoft viimeistelee parhaillaan seuraavaa versiota käyttöjärjestelmästään, joka tulee myyntiin lokakuun lopussa. Windows 8 sisältää uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joiden hankkiminen on nyt hyvin edullista niihin tietokoneisiin, jotka on ostettu 2. kesäkuuta tai sen jälkeen.

Microsoftilla on meneillään tarjouskampanja, jonka aikana uuden pc:n Windows 7 voidaan päivittää 8-versioon 15 eurolla, jos uusi pc on ostettu 2.6.2012 ja 31.1.2013 välisenä aikana ja ja siinä on Windows 7 -käyttöjärjestelmä asennettuna ostohetkellä. Windows 7 Starter Edition ei kuulu tarjoukseen. Tarkempia tietoja tarjouksesta on täällä.

Windows 8 tekee lopun rumista kuvakkeista, pitkistä tiedostopoluista ja kansioista, jotka ovat täynnä näkymättömiä tiedostoja. Ohjelmat käynnistyvät heti kun niitä napsauttaa, ja näytöstä on helppo rakentaa juuri itselleen sopiva. Microsoft on kehittelemässä myös valokuva- ja video-osiota Windows 8:aan, joten kuvatiedostot löytyvät helposti, halusipa niitä katsoa tietokoneelta tai älypuhelimelta. Windows 8 -ostotarjous sisältää 90 päivän maksuttoman tuen Microsoftilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!