Samsung NP-RF712

Samsungin iso näyttö on käytössä kerrassaan erinomainen. Sen värintoisto on miellyttävän neutraali, ja sävyjä erottuu niin kirkkaimmissa kuin tummimmissakin kohdissa.

perjantai 23. joulukuuta 2011

Näytön kirkkauskin on testin paras. Sillä on merkitystä sellaisissa tilanteissa, kun kuvia käsitellään hyvin valaistussa ympäristössä. Kun kuvankäsittelyurakka on suoritettu, voidaan rentoutua katsomalla 3D-elokuvaa, sillä 3D-lasit kuuluvat koneen varustukseen. Näytön kirkkaus on todella vaikuttava, tähänastisista 3D-kelpoisista kannettavista tietokoneista paras. Tämä kaikki huomioon ottaen on erinomainen suoritus, että NP-RF712:n kuusikennoisen akun kesto on testin parhaita. Kannattaa panna merkille, että myös Samsungin kiintolevytila on testin suurimpia. Yhden teratavun kokonaiskapasiteetti koostuu kahdesta 500 gigatavun levystä. Tietokoneessa ei ole Firewire-liitäntää, mutta muuten käytännöllisesti katsoen kaikki mahdolliset liitännät, niiden joukossa kaksi nopeaa usb 3 -liitäntää. Näppäimistö ja hiiri toimivat hienosti. Näppäimistö on suunniteltu niin kuin pitää, näppäimissä on taustavalo ja näppäimistöä on kokonaisuutena miellyttävä käyttää. Samsung NP-RF712:n ulkoasu on tyylikäs ja väri hillitty viininpunainen. Tietokoneen virtalähde on testin pienin ja kevyin.

Arvosana: 90%

Lue loput testistä DIGI KUVA -lehdestä 18/2011

Lue lisää

Yhteenveto:

Hyvin varusteltu, nopea tietokone, jota on miellyttävä käyttää muun muassa hyvän näppäimistön ansiosta. Testivoiton tuo ennen kaikkea värit tarkasti toistava näyttö.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!