Tämä on tekniikan ja kauneuden yhdistävä kokemus

”MSI julkistaa MSI Creator Z16:n, uuden tekniikaltaan mullistavan kannettavan, joka on uuden, teknisen osaamisen ja kauneuden yhdistävän kauden alku: Uusi kannettava on suunniteltu erityisesti luovuutta ajatellen,” kertoo Derek Chen, MSI Notebook -divisioonan myynti- ja markkinointijohtaja.

perjantai 9. heinäkuuta 2021

Jo ammoisista ajoista asti ihmiset ovat ammentaneet innoitusta luonnosta, ja kauneus on vetänyt heitä puoleensa. Juuri kauneus on aina ollut luovuuden keskeinen tavoite, tai kuten MSI:n Derek Cheng asian ilmaisee: ”Halu kauniisiin esineisiin on ihmisellä perimässään.”

Tekniikan ja kauneuden liitto

Tekninen kehitys on ollut nopeaa, ja kannettavien tietokoneiden myötä luovuus on lisääntynyt ja odotukset ovat kasvaneet. Multimediatuotanto edellyttää kannettavilta kykyä suoriutua vaativista tehtävistä tyylikkäästä muotoilusta tinkimättä.

Creator Z16 osoittaa, että MSI:n suunnittelijat ja muotoilijat ovat sisäistäneet tämän periaatteen ja kehittäneet laitteen, jonka kantava idea on ”tech meets aesthetic”. Pelimaailmasta ponnistava MSI, yksi maailman johtavista pelikonevalmistajista, näyttää, mitä tekniikan ja kauneuden liitto synnyttää.

Tutustu tarkemmin Creator Z16:een

Ei vain pelkkä työväline

Creator Z16:ssa MSI yhdistää parhaat puolet molemmista: esteettisesti puhutteleva muotoilu ja edistynyt, innovatiivinen tekniikka. Vain 15,9 millin paksuinen CNC-hiottu alumiinikotelo ja Lunar Grey -sävy antavat laitteelle vaikuttavan ulkomuodon.

- Creator Z16 on kaunis. Se on ohuempi mutta samalla myös vankempi, kertoo MSI:n Notebook-divisioonan johtava muotoilija Chungbi Lee.

Creator Z16:ssa on 16:10-kuvasuhteessa ainutlaatuinen True Pixel -näyttö ja QHD+-erottelukyky. Se on 11 % enemmän kuin aikaisemmissa 16:9-kuvasuhteen laitteissa. 16:10-kuvasuhde on johdettu antiikin kreikkalaisten jo Pythagoraan aikana käyttämästä kultaisesta leikkauksesta eli kokonaisuuden osien ja mittojen harmoniasta, kultaisesta suhteesta. Jälleen keskiössä on kauneus – harmonia ja tasapaino. 

Alas asti avautuva kosketusnäyttö 1 000 nitin luminanssilla antaa mahdollisuuden käyttää koko tasopintaa luomisprosessissa.

- Täsmällinen värien toisto on avainasemassa sisältöjen luomisessa. True Pixel -tekniikka toistaa värit niin luonnollisesti kuin on mahdollista, kertoo Chungbi Lee.

Creator Z16 toistaa värit sataprosenttisella väriskaalalla, tehtaalla kalibroidulla Delta-E <2- ja True Color -tekniikalla.

Kannettava ei ole enää pelkkä luovan työn väline vaan siitä on tullut olennainen osa elämää ja omaa ilmettä, joka kulkee mukana minne vain.

- Se, mitä kannat mukanasi kertoo tyylistäsi ja maustasi, toteaa Derek Chen.

Odottele vähemmän, luo enemmän

Intel® 11 core™ -suoritinsukupolven toiminta on entistä sujuvampaa ja nopeampaa, ja NVIDIA® GeForce RTX™30 -sarjan keskusyksikkö vastaa nopeammasta renderöinnistä ja muokkauksesta. Yhdistelmä merkitsee sitä, että Creator Z16 sopii yhtä hyvin sisällöntuotantoon, valokuvaajalle kuin sille, joka haluaa uusinta tekniikkaa.

- Luovan työn tarpeisiin sopivassa kannettavassa tulee olla tehokas suoritin ja grafiikkaominaisuudet, jotka mahdollistavat työn edistymisen ilman, että aika menee odottelemiseen, sanoo Derek Chen, MSI Notebook -divisioonan myynti- ja markkinointijohtaja.

Oman Creator Z16:n saat täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!