Tämän vuoksi voit tarvita Windows 8:aa valokuvauksessa

Uuden käyttöjärjestelmänsä myötä Microsoft pyrkii yhdistämään perinteisen pc:n ja taulutietokoneen parhaat puolet, jotta valokuvien käsitteleminen sujuisi helposti ja mukavasti.

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Windowsin käyttöliitymä on pysynyt suunnilleen samanlaisena vuodesta 1995, mutta viimeisin versio pistää lähes kaiken uusiksi. Windows 8:ssa on kaksi erillistä käyttöliittymää, joita voi käyttää rinnakkain. Niissä on reilun kokoisia tapahtumaruutuja, jotka päivittyvät uutisilla tai vaikkapa uusimmilla kuvilla, ja vaikka Windows 8 on tehty lähinnä kosketusnäytöllisiä laitteita ajatellen, voi sillä käyttää myös hiirtä ja näppäimistöä.

Windows 8 muuntuu tarvittaessa nopeasti myös perinteiseksi käyttöliittymäksi, jossa on tuttu työpöytä. Samalla kannattaa mainita, että Elementsin, Lightroomin ja Photoshopin täysversiot toimivat tällä käyttöjärjestelmällä myös taulu-pc:ssä. Täysipainoinen kuvankäsittely onnistuu siis myös tien päällä - vieläpä kosketusnäytöllä, jolla kuvankäsittely on entistä helpompaa. Taulutietokoneiden edut siirtyvät vähitellen myös kannettaviin ja pöytäkoneisiin, sillä monissa uusissa Windows 8 -koneissa nimittäin on - hiiren ja näppäimistön lisäksi - kosketusnäyttö.

Tästä voit lukea lisää Windows 8:n eduista. Lisäksi annamme neuvoja, joilla saat kaiken ilon irti tästä uutuudesta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!