Windows 10 on täällä

Tänään 29.7. voivat Windows-käyttäjät päivittää käyttöjärjestelmänsä kauan odotettuun 10-versioon – vieläpä ilmaiseksi.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Microsoft on juuri julkaissut uusimman version Windows-käyttöjärjestelmästään. Siinä on mm. kokonaan uudenlainen käynnistysvalikko, jonka kautta käynnistettävät toiminnot voidaan mukauttaa käyttäjäkohtaisesti itselle sopiviksi. Windows 10:ssä on uusi verkkoselain nimeltään Edge.

Windows 10:ssä on Valokuvat-sovellus, jolla käyttäjä voi hallita kuvakokoelmaansa eri laitteilta, jos kokoelma on tallennettu Microsoftin OneDrive-pilvipalveluun. Sovellus osaa jopa parannella kuvia automaattisesti, esimerkiksi oikaista horisontin tai poistaa silmistä salaman aiheuttaman punaisuuden, ja lisäksi se säilyttää kuvan alkuperäisversion, ellei käyttäjä toisin määrää.

Uuden käyttöjärjestelmäversion hankkiminen ei vaadi uuden tietokoneen hankkimista, vaan Windows 7- ja Windows 8.1 -käyttäjät voivat päivittää suoraan 10-versioon ilmaiseksi. Päivitys tehdään napsauttamalla tehtäväpalkin pientä Windows-kuvaketta. Paina sen jälkeen painiketta Varaa maksuton versiopäivitys, minkä jälkeen Windows 10 asentuu koneellesi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!