4 kovaa monitoimitulostinta

Otimme tähän testiin neljä johtavien valmistajien monitoimitulostinta, joiden kaikkien hinta on alle 200 euroa. Ne tarjoavat yllättävän hyvän kuvanlaadun ja paljon toimintoja. Yksi tulostin osaa hintaansa nähden jotain aivan erityistä.

tiistai 2. helmikuuta 2016

Monitoimitulostin voi täyttää todella monia valokuvaukseen liittyviä tarpeita, kun valokuvista halutaan saada tulosteita. Ne ovat nykyään niin laadukkaita, että kuvista tulee paljon parempia kuin netistä tilaamalla. Siihen on useampia syitä. Valmistajat ovat optimoineet musteen ja paperin laadun, ja lisäksi tulostimien tulostuspää on jo tasolla, joka tyydyttää jopa ammattikuvaajaa. Kaikesta tästä seuraa, että harrastajakin saa varsin vähällä rahalla tulostimen, joka kykenee tekemään laadukkaita tulosteita, ja jopa melko nopeasti.

Monitoimitulostimella voidaan tavallisesti tulostaa useampaan kokoon, esimerkiksi 10 x 15 cm, 13 x 18 cm sekä A4-kokoon. Tulostaa voidaan sekä kiiltävälle että mattapaperille. Yhtä mallia lukuun ottamatta niillä ei voida tulostaa paksuille tai erikoispintaisille papereille. Myöskään A3-kokoisia tulosteita ei niillä synny, kuten varsinaisilla valokuvatulostimilla, jotka maksavat vähintään kolme kertaa näitä malleja enemmän.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!