Brother-tulostin hintatietoisille

Brother on julkistanut monitoimilaitteen, jossa on langattomia liitäntämahdollisuuksia ja suuret mustesäiliöt. Laite sopiikin valokuvia paljon tulostavalle harrastajalle.

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Brother esitteli äskettäin DCP-J552DW-monitoimilaitteen, joka kuuluu jo tämän valmistajan kolmanteen tulostinsukupolveen. Laitetta ohjataan 2,7-tuumaisen kosketusnäytön avulla, ja tämäkin Brother-tulostin käyttää neljää erillistä, erikseen vaihdettavaa värikasettia, jotka säästävät käyttökustannuksia ja vähentävät jätteen määrää. Riittää, että vain tyhjä värikasetti vaihdetaan. Yhdellä vaihdolla voi tulostaa jopa 600 sivua.

Uutuusmallissa on langaton verkkokortti ja mahdollisuus käyttää sellaisia palveluja kuin Apple AirPrint, Google Cloud Print ja Brotherin oma, maksuton iPrint&Scan-app, jolla voi tulostaa suoraan mobiililaitteista. Lisäksi käytössä on pilvitulostus ja -skannaus mm. Facebookista, Dropboxista, SkyDrivesta, Evernotesta, Flickrista ja Picasasta. Laitteen mukana tuleva Brother Apps helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. DCP-J552DW maksaa 132 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!