Canon julkistaa supertulostimen

Canon on saanut valmiiksi uuden huipputulostimen, joka on suunnattu ennen kaikkea valokuvausammattilaisille. Canon Pixma Pro-1 ?tulostin on markkinoiden ensimmäinen A3+-tulostin, jossa on 12 erillistä värisäiliötä; viisi niistä on mustavalkotulostusta varten.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Canonin Pixma pro -sarjan tulostimien kohderyhmänä ovat olleet ne, jotka tulostavat suurikokoisia valokuvia ja vaativat kuvanlaadulta erittäin paljon. Canon Pixma Pro-1 -tulostimen valmistuminen tarkoittaa uutta edistysaskelta tällä samalla tiellä. A3+ -tulostimissa ei tätä ennen ole nähty kahtatoista erillistä värisäiliötä.

Pixma Pro-1 tukee 1 200 ppi:n tulostustarkkuutta, joka on kaksinkertainen aiempiin Pixma Pro -tulostimiin verrattuna, ja sillä voidaan tulostaa jopa 4800 x 2400 dpi:n tarkkuudella. Uusi OIG-järjestelmä (Optimum Image Generating) analysoi valokuvan värin ja laskee tarkasti ihanteellisen väriaineyhdistelmän ja mustepisaroiden määrän, minkä jälkeen pisarat tulostetaan paperille Canonin FINE-tulostuspään 12 288 suuttimella.

Uutuustulostimella saadaan näyttelylaatuisia tulosteita alle kolmessa minuutissa. Värisäiliökapasiteetti on 2,5 kertaa suurempi aiempiin malleihin verrattuna, minkä ansiosta väriaine riittää pidempään. Värisäiliöt on helppo vaihtaa tulostimen molemmin puolin edestä avautuvien paneelien kautta. Takapaperitasolle mahtuu jopa 20 valokuvapaperiarkkia. Ohisyöttötasolle voidaan asettaa 356 mm:n levyistä valokuvapaperia ja taidepaperia. Pixma Pro-1 tulee myyntiin marraskuussa ja suositusvähittäishinta on 950 euroa. Tulostimeen voi tutustua Canon-talossa Helsingin Munkkivuoressa jo nyt.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!