Canon Pixma MG4150

Canonin Pixma-sarjan uusimmalla tulostimella voi tulostaa internetistä ilman tietokonettakin. MG4150:n tulosteiden laatu on hintaan nähden hyvä.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Kuinka paljon on kohtuullista odottaa alle satasen monitoimilaitteelta? Kohtalaisen paljon, mikäli laitteessa lukee Canon Pixma MG4150. Langaton tulostus ei ole enää uusi asia, mutta Canon on arvioitavassa mallissa vienyt tätä ajattelutapaa pidemmälle. Nyt tavoitteena on se, että yhä suurempi määrä erillisiä laitteita voisi olla langattomasti yhteydessä toisiinsa.

Monien muiden tulostimien tapaan myös Pixma MG4150 ottaa vastaan tulostustehtäviä langattoman verkon kautta. Esimerkiksi matkapuhelimella tai taulutietokoneella olevat kuvat voi lähettää tulostettavaksi käyttämällä Canon Easy Photo Print -sovellusta, joka on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Tietysti langaton tulostus on mahdollista myös kaikista niistä tietokoneista, jotka ovat samassa lähiverkossa kuin Pixma MG4150. Tämän lisäksi voidaan tulostaa erilaisista pilvipalveluista käynnistämättä lainkaan pc- tai Mac-tietokonetta. Yhteensopivia pilvipalveluita ovat Canonin Image Gateway ja kuvapalvelu Picasa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!