Canon PIXMA MG6250

Suurehkossa mutta hienossa monitoimitulostimessa on hyviä ominaisuuksia, ja varsinkin tulosteet ovat laadukkaita. Hinnasta ei voi valittaa, mutta mustetta kuluu.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Canon uusi, langaton monitoimitulostin on suljettuna huomaamattoman musta. Vasta kun siihen kytketään virta ja sen näyttö avataan, paneelin toiminnot tulevat näkyviin. Värinäytön edessä olevasta kosketuspaneelista on helppo valita toiminto, kopiointi, valokuvien tuominen tulostettavaksi tai kuvan lukeminen. Paneeli on sekä helppotajuinen että helppokäyttöinen. Usein näytön ruudulla jopa kerrotaan tarkalleen, mitä painiketta kulloinkin pitää painaa. PIXMA MG6250 on toinen Canonin uuden monitoimilaitemalliston huippumalleista. Ne ovat kalleimpia, mutta samalla parhaita laitteita, joten laatu riittää myös vaativalle valokuvauksen harrastajalle. Molemmissa käytetään Canonin FINE-kirjoituspäätä ja niiden tarkkuus on 9600 dpi.

Arvosana: 90%

Lue loput testistä DIGI KUVA -lehdestä 18/2011

Lue lisää

Yhteenveto:

Kaiken kaikkiaan hyvämuotoinen tulostin valokuvauksen harrastajalle. Helppokäyttöinen ja paljon hyviä toimintoja, esimerkiksi langaton tulostus mobiililaitteista. Hyvä värinäyttö ja lähes äänetön tulostus. Erittäin hyvät ja terävät valokuvatulosteet. Mustetta tosin tahtoo kulua jopa liiankin vauhdikkaasti.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!